2010. január 20.

Fehérborban párolt csirke




Hozzávalók 
  • 6 csirke felsőcomb 
  • 1 póréhagyma
  • 1 csomag mozzarella 
  • 1 deci fehérbor 
  • olaj, só, bors
A combokról leszedjük a bőrt, és megsózzuk, megborsozzuk őket. Egy tűzálló tálban pár perc alatt megpirítjuk a külsejüket, majd hozzáöntjük az egy deci bort, lefedjük és 200 fokos sütőben készre pároljuk. Eközben a pórét felkarikázzuk, és egy serpenyőben fedő alatt megpuhítjuk. Sózzuk és borsozzuk is, ízlés szerint. Amikor a csirke készre párolódott (ha a csont melletti részek is már jók, akkor van kész), a tetejére halmozzuk a hagymát és a felkarikázott mozzarellát, és addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha ízlett, kommentelj! / Make a comment if you liked it.